Partners

Samen met onze partners hebben wij expertise over elk ICT vraagstuk. Met u samen maken we de keuze voor de juiste leverancier. Wij hebben ruime ervaring in IT vraagstukken, software applicaties en e-business implementaties. Daarnaast kennen wij de HP producten, diensten en oplossingen van binnen en buiten en kunnen wij u zodoende een oplossing bieden die geheel is toegespitst op uw zakelijke behoeften en uitdagingen. Aspera-Dienstverlening is een gecertificeerde partner van onder andere onderstaande merken. Cisco, Lenovo, HP, Dell, IBM, Microsoft, Veeam, VMware en meer.

Ontdek de wereld van HP

HP creëert nieuwe manieren waarop technologie een positief effect heeft op mensen, bedrijven, overheid en de maatschappij. HP is één van de grootste hardware fabrikanten ter wereld en beschikt over een breed portfolio op het gebied van printing, personal computing, software, services en IT-infrastructuur om problemen van klanten op te lossen. Bekijk de populaire zakelijke productcategorieën hieronder.

Een cloudnetwerkplatform dat zich aanpast. Bestaat dat?

Jazeker! Voldoe aan de steeds veranderende IT-eisen met Cisco Meraki - hét platform dat zich eenvoudig aanpast aan uw (veranderende) visie.

Innovatie en flexibiliteit stimuleren met flexibele IT-oplossingen

Flexibele IT helpt uw bedrijf om kansen te grijpen door de juiste middelen in te zetten voor iedere werklast, wanneer dat nodig is.

Welkom op de hybride werkplek

Benieuwd wat u kunt doen om hybride werken te verbeteren?

Innoveren over grenzen heen: HPE's Edge-to-Cloud blauwdruk voor bedrijfsvernieuwing

HPE levert unieke, open en intelligente technologie-oplossingen 'as a service' - waaronder Cloud Services, Compute, High Performance Computing & AI, Intelligent Edge, Software en Storage.

Huawei verbindt de wereld en maakt hem steeds slimmer

Huawei biedt oplossingen voor informatie- en communicatietechnologie. Met deze oplossingen bouwen we aan een volledig verbonden, slimme wereld. Voor jou, thuis en op je werk.

Technologie voor een nieuw ritme in het leven​

Wat u ook doet, wij hebben de technologie die u nodig hebt om uw ding te kunnen doen.

Logitech brengt mensen samen

Ervaar videovergaderingen alsof je er echt bij bent. Waar je ook werkt, er is altijd een Logitech video oplossing die matcht!

#1 Moderne gegevensbeveiliging

Eenvoudig. Flexibel. Betrouwbaar. Krachtig.

If you would like to know more about the various options or if you have any questions, please contact us.

Contact

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Aspera-Dienstverlening BV | KVK:73999644 | BTW:NL859738437B01 | DUNS:492938890
Copyright © 2024 Aspera-Dienstverlening BV 

en_USEnglish