Hard- and Software

Aspera-Dienstverlening is your It Hardware and Software supplier.

Our focus:

Leveren en adviseren op het gebied van werkplekken, infrastructuur (servers en opslag), netwerken en software. Deze geïntegreerde aanpak stelt ons in staat om een naadloze verbinding te creëren tussen de gebruikersinterface en de achterliggende systemen van de werkplek.

Our goal:

Helping organizations to put IT at the center, so that they can fully focus on supporting and innovating their business. Whether it concerns a government institution, large business, SME or a self-employed person, we offer a suitable solution for every organization in Europe. We let every professional excel.

Duurzame werkplekken

Tegenwoordig is het vanzelfsprekend om duurzaamheid te verweven in uw bedrijfsstrategie. Desondanks blijkt dit niet altijd een prioriteit te zijn bij het ontwerp van werkruimtes. Het idee dat ‘nieuw’ bij IT-apparatuur alleen maar betekent ‘rechtstreeks uit de fabriek’, blijft bestaan, terwijl een werkruimte die nieuw is én duurzaam ingericht, juist een betere werkomgeving biedt. Dit betekent niet alleen aandacht voor de planeet, maar ook voor de werknemers. Gelukkig is het realiseren van zo’n duurzame werkplek gemakkelijker dan men denkt. Er zijn diverse opties beschikbaar, zoals circulaire IT-producten of het laten repareren van laptops.

Bij Aspera-Dienstverlening staan we klaar om u te ondersteunen in uw streven naar duurzame IT-oplossingen. De moderne productie van IT-apparatuur houdt steeds meer rekening met zowel milieubehoud als de arbeidsomstandigheden van de mensen die ze maken. De groeiende schaarste aan grondstoffen dwingt ons om verstandiger om te gaan met onze hulpbronnen. Circulaire IT bevordert het efficiënt gebruik en hergebruik van grondstoffen in alle fasen van de productiecyclus. Dit omvat het maximaliseren van het gebruik van grondstoffen, het verminderen van CO2-uitstoot tijdens productie, het verlengen van de levensduur van IT-apparatuur en uiteindelijk het minimaliseren van afvalproductie.

Do not forget:

With our IT services, e-commerce specialism and complete portfolio, we meet every need in the IT field. In addition to our focus areas, we supply all peripheral articles around this. We can also deliver products that have been end of live for several years now. You are also at the right place for of printing and communication. Thanks to our close cooperation with the manufacturers and many partners, we can offer total solutions, but of course we also look forward to your request for a single (mobile) telephone or toner.


Contact

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Aspera-Dienstverlening BV | KVK:73999644 | BTW:NL859738437B01 | DUNS:492938890
Copyright © 2024 Aspera-Dienstverlening BV 

en_USEnglish