Hard- en software

Aspera-Dienstverlening is uw IT Hardware en Software leverancier.

Onze focus:

Leveren en adviseren op het gebied van werkplekken, infrastructuur (servers en opslag), netwerken en software. Deze geïntegreerde aanpak stelt ons in staat om een naadloze verbinding te creëren tussen de gebruikersinterface en de achterliggende systemen van de werkplek.

Ons doel:

Het helpen van organisaties om IT centraal te stellen, waardoor zij zich volledig kunnen focussen op het ondersteunen en innoveren van hun business. Of het nu gaat om een overheidsinstelling, groot zakelijk, mkb of een ZZP’er wij bieden een passende oplossing voor elke organisatie in Europa. Wij laten elke professional excelleren.

Duurzame werkplekken

Tegenwoordig is het vanzelfsprekend om duurzaamheid te verweven in uw bedrijfsstrategie. Desondanks blijkt dit niet altijd een prioriteit te zijn bij het ontwerp van werkruimtes. Het idee dat ‘nieuw’ bij IT-apparatuur alleen maar betekent ‘rechtstreeks uit de fabriek’, blijft bestaan, terwijl een werkruimte die nieuw is én duurzaam ingericht, juist een betere werkomgeving biedt. Dit betekent niet alleen aandacht voor de planeet, maar ook voor de werknemers. Gelukkig is het realiseren van zo’n duurzame werkplek gemakkelijker dan men denkt. Er zijn diverse opties beschikbaar, zoals circulaire IT-producten of het laten repareren van laptops.

Bij Aspera-Dienstverlening staan we klaar om u te ondersteunen in uw streven naar duurzame IT-oplossingen. De moderne productie van IT-apparatuur houdt steeds meer rekening met zowel milieubehoud als de arbeidsomstandigheden van de mensen die ze maken. De groeiende schaarste aan grondstoffen dwingt ons om verstandiger om te gaan met onze hulpbronnen. Circulaire IT bevordert het efficiënt gebruik en hergebruik van grondstoffen in alle fasen van de productiecyclus. Dit omvat het maximaliseren van het gebruik van grondstoffen, het verminderen van CO2-uitstoot tijdens productie, het verlengen van de levensduur van IT-apparatuur en uiteindelijk het minimaliseren van afvalproductie.

Niet vergeten:

Met onze IT-dienstverlening, e-commerce-specialisme en complete portfolio voorzien wij in elke behoefte op IT-gebied. Naast onze focusgebieden leveren wij alle randartikelen hierom heen. Ook producten welke al enkele jaren end of live zijn kunnen wij goed en snel leveren. Ook op het gebied van printing en communicatie bent u bij ons op het juiste adres. Door onze nauwe samenwerking met de fabrikanten en vele partners kunnen wij totaaloplossingen aanbieden maar uiteraard ook voor een losse (mobiele) telefoon of toner zien wij u aanvraag graag tegemoet.


Contact

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Aspera-Dienstverlening BV | KVK:73999644 | BTW:NL859738437B01 | DUNS:492938890
Copyright © 2024 Aspera-Dienstverlening BV 

nl_NLDutch