Over ons - Wat doet Aspera-Dienstverlening?

Aspera-Dienstverlening is uw IT Hardware en Software leverancier.

Door de jarenlange ervaring van ons team op het gebied van ICT hebben wij veel kennis opgedaan en goede contacten opgebouwd met landelijke en wereldwijde distributeurs, fabrikanten en leveranciers. Wij kunnen u allerlei Hard- en Software leveren van de meeste merken in de markt. We hebben partnerships en vele goede samenwerkingen met merken zoals : HP, Dell, Lenovo, Cisco, IBM, Microsoft, Citrix, Veeam en VMware.

Wij helpen u dan ook graag bij de aanschaf van uw producten. Dankzij ons breed pakket aan diensten kan alles juist afgestemd worden op uw wensen en nemen wij hiermee veel werk uit handen. Door de samenwerkingen met diverse partijen zijn wij in staat u de beste condities te geven!

Onze naam komt af van “per aspera ad astra”
(Latijn, letterlijk ‘door, via moeilijkheden naar de sterren’) door moeilijkheden te overwinnen wordt het uiteindelijke doel behaald; de top is slechts bereikbaar als er moeilijkheden overwonnen worden.

Dit is dan ook wat wij voor u bewerkstelligen. Door Aandacht, Flexibiliteit en Betrouwbaarheid.

Aandacht

We luisteren graag naar uw wensen. Vervolgens geven we de wensen vorm in een passende oplossing. U heeft altijd de beschikking tot een vast aanspreekpunt voor al uw vragen.

Flexibiliteit

De wensen van klanten variëren, wij buigen gewoon mee. Er verandert ontzettend veel en snel in de ICT-wereld, onze accountmanager en specialisten zitten daarom nooit stil en blijven scherp en bij met de huidige techniek en kennis.

Betrouwbaarheid

Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Gewoon doen! Dat is waar wij goed in zijn.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MVO: het is een term die je in het bedrijfsleven steeds vaker tegenkomt. Ook wij ondernemen op maatschappelijk verantwoorde wijze en dragen onze verantwoordelijkheid ten opzichte van milieu en maatschappij. Het verwerken van verouderde of overbodige IT-apparatuur gebeurt bij ons uitsluitend volgens de nieuwste, geldende Europese wet- en regelgeving. Dat is overigens niet alleen goed voor milieu en maatschappij, maar ook voor jouw onderneming. Werk je met ons samen, dan kun je altijd aantonen dat je daarmee ook aansluit bij je eigen MVO-beleid. Zo helpen we elkaar ook maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Ingeschreven bij

Aspera staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 73999644.

Contact

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Aspera-Dienstverlening BV | KVK:73999644 | BTW:NL859738437B01 | DUNS:492938890
Copyright © 2024 Aspera-Dienstverlening BV 

nl_NLDutch