Oplossingen

Wij bieden verschillende oplossingen.

Installatie en configuratie

Installatie & configuratie wordt volledig naar uw wensen en naar ons advies uitgevoerd. De uitvoer betreft het samenstellen van de diverse hardware en vervolgens het plaatsen op uw locatie. Behalve de fysieke opbouw, worden ook aspecten meegenomen als het labelen van kabels, het afvoeren van verpakkingen en het registreren van de componenten ten behoeve van servicecontracten.

Logistiek

Logistiek is voor veel bedrijven en instellingen een essentieel onderdeel binnen de ‘supply chain’. Met Aspera-Dienstverlening heeft u daarmee een ervaren partner met een geoptimaliseerd logistiek proces waarvan u kunt profiteren. Een efficiënt ingericht logistiek proces verlaagt immers uw kosten en zorgt voor een hogere klanttevredenheid. Wij bieden u desgewenst advies en volledige ondersteuning op het gebied van warehousing, transport en value added logistics.

Enterprise

Aspera-Dienstverlening is uw partner voor grote én kleine datacenter oplossingen. Onze specialisten op het gebied van servers, netwerken, digitale beveiliging en data opslag staan voor uw klaar. Als uw kennispartner adviseren en ondersteunen wij u met het ontwerpen en beheren van datacenter oplossingen.

Software

Bij Aspera-Dienstverlening is alle kennis en kunde rondom de software merken gecentraliseerd. Door de platte organisatiestructuur kan Aspera-Dienstverlening snel en flexibel inspelen op uw vragen en nieuwe ontwikkelingen in de markt. Binnen het Software Solutions Team vindt u mensen die graag met u meedenken: of het nu gaat over hoe u uw klanten van de toekomst kunt vinden of hoe u als onze partner samen met ons de transitie kan maken naar de cloud. U bepaalt de route en het tempo! Aspera-Dienstverlening is uw kennispartner voor Public, Private en Hybrid Cloud.

Advies en verkoop

Voor advies en verkoop van onze producten en diensten:

Contact

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Aspera-Dienstverlening BV | KVK:73999644 | BTW:NL859738437B01 | DUNS:492938890
Copyright © 2022 Aspera-Dienstverlening BV 

nl_NLDutch