Hard- en software

Aspera-Dienstverlening is uw IT Hardware en Software leverancier.

Onze focus:

Leveren en adviseren op het gebied van devices, infrastructuur (server en storage), networking en software. Door deze combinatie zijn wij in staat om de perfecte koppeling tussen de voor- en achterkant van de werkplek te maken.

Ons doel:

Het helpen van organisaties om IT centraal te stellen, waardoor zij zich volledig kunnen focussen op het ondersteunen en innoveren van hun business. Of het nu gaat om een overheidsinstelling, groot zakelijk, mkb of een ZZP’er wij bieden een passende oplossing voor elke organisatie in Europa. Wij laten elke professional excelleren.

Niet vergeten:

Met onze IT-dienstverlening, e-commerce-specialisme en complete portfolio voorzien wij in elke behoefte op IT-gebied. Naast onze focusgebieden leveren wij alle randartikelen hierom heen. Ook producten welke al enkele jaren end of live zijn kunnen wij goed en snel leveren. Ook op het gebied van printing en communicatie bent u bij ons op het juiste adres. Door onze nauwe samenwerking met de fabrikanten en vele partners kunnen wij totaaloplossingen aanbieden maar uiteraard ook voor een losse (mobiele) telefoon of toner zien wij u aanvraag graag tegemoet.


Contact

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Aspera-Dienstverlening BV | KVK:73999644 | BTW:NL859738437B01 | DUNS:492938890
Copyright © 2022 Aspera-Dienstverlening BV 

nl_NLDutch